O Συνταγματάρχης ήταν γυναίκα και απατούσε τη σύζυγό του με άλλες γυναίκες!

Εδώ μιλάμε για ιστορία από τις λίγες. Μια περιπέτεια που συντάραξε τον πλανήτη το 1929 με τον Συνταγματάρχη Πάρκερ ο οποίος όταν συνελήφθη επί απάτη και δολία χρεωκοπία αποδείχθηκε προς μέγιστη κατάπληξη ότι ήταν γυναίκα! 



Από τότε ο Πάρκερ φόρεσε φουστάνια, ονομάστηκε Ίρμα Βάλερι Σμιθ και κανείς δεν ξανάκουσε τίποτε. Μέχρι να φτάσουμε στο 1934 όταν και την συνέλαβε η αστυνομία στο Λονδίνο για μια παράβαση!

Η Ίρμα είχε καταφέρει για πολλά χρόνια να ξεγελά τον κόσμο εμφανιζόμενης ως άντρας και μάλιστα ως Συνταγματάρχης Πάρκερ. Όταν τον συνέλαβαν το 1929 για τους λόγους που αναφέραμε, η σύζυγός του (με την οποία είχαν κι ένα 6χρονο παιδί, άγνωστο πως) αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Επί μήνες ολόκληρους όλοι προσπαθούσαν να ανακαλύψουν πως ο Πάρκερ, Ίρμα, κάπως τέλος πάντων, κατάφερνε να ξεγελά τον κόσμο.

Παραμένει όμως αναπάντητο όχι απλώς το πως ζούσε ως άνδρας αλλά και πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με... άλλες γυναίκες.

Το 1918, σε ηλικία 22 ετών, ως Ιρμα Βαλερι Πάρκερ είχε παντρεθεί τον 22χρονο Αυστραλό Υπολοχαγό Σμιθ. Μετά συζούσε με έναν άλλο Αυστραλό αξιωματικό και κατόπιν εξαφανίζεται για δύο χρόνια.


Το 1928 εμφανίζεται στο Λονδίνο ως Αξιωματικός και μάλιστα με πολλά παράσημα. Με ύφος τζέντλεμαν και άνετη. Και μάλιστα με πολλές γυναικείες κατακτήσεις για τις οποίες όλοι συζητούσαν!!!

Τον ίδιο χρόνο παντρεύεται την πλούσια μοναχοκόρη ενός φαρμακοποιού από το Μπράιτον που δηλώνει τρισευτυχισμένη. Με την προίκα της γυναίκας του ο (η) Πάρκερ κάνει διάφορες επιχειρήσεις αλλά οι εξωσυζυγικές του σχέσεις προκαλούν διαρκώς προβλήματα στον γάμο του.

Με σκηνές αγριότατης ζηλοτυπίας. Οι επιχειρήσεις δεν πάνε καλά.

Κάποια στιγμή γίνεται μετρ σε ένα ρεστοράν μέχρι που τον συλλαμβάνουν όταν οι δανειστές του τον ανακαλύπτουν.

Προφυλακισμένος ζητά ένα πινέλο κι ένα ξυράφι αλλά την επόμενη η ανθρωπομετρική υπηρεσία ανακαλύπτει ότι είναι γυναίκα!!!

ΤΡΟΜΕΡΟ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά