Οποιαδήποτε σύνδεση με πρόσωπα δεν αποτελεί σύμπτωση

Πάντα πίστευα ότι η λαϊκή ρήση που αναφέρει ότι «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ο γυμνός της κώλος» είναι μια μεγάλη αλήθεια!



Διότι μπορείς να  τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό! Όταν υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου κι αναγκαστείς να βγεις στην «πεδιάδα», στην πραγματική ζωή, στην αληθινή καθημερινότητα και όχι να κρύβεσαι πίσω από «τσιτάτα» δήθεν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τότε αλλάζουν τα πάντα.

Η ζωή, βλέπεις, δεν είναι τα likes στο Facebook και οι καρδούλες στο Instagram. Δεν είναι η δηθενιά που καλύπτει εκείνους που δε σε ξέρουν. Η αλήθεια είναι μία και ολόκληρη και ταυτόχρονα είναι σκληρή και αδυσώπητη.

Μπορείς να την αντιμετωπίσεις; Το παρελθόν λέει ξεκάθαρα «ΟΧΙ»! Και το κακό είναι ότι τα στοιχεία από το παρελθόν ΥΠΑΡΧΟΥΝ και θα είναι η Νέμεσις στη «δηθενιά» και στην υποκρισία.

Όταν από το «πουθενά» προσπαθείς να πείσεις ότι είσαι «τα πάντα» τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και… τα πάντα!

Όταν η υποκρισία και η βιτρίνα καλύπτουν την αλήθεια τότε είτε δε διαθέτεις αυτογνωσία, είτε έχεις υπερεκτιμήσει τον εαυτό σου (και κακώς) είτε έχεις μια αλαζονική θέαση στον υπόλοιπο κόσμο. Και στα τρία η κατάληξη θα είναι μια: ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ!

Όταν η αμετροέπεια και η αλαζονεία σου σε «τυφλώνουν» ώστε να διακρίνεις τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την «προβολή» σου και παραμένεις εθισμένος στα likes και στις καρδούλες, τότε πολύ απλά παραμένεις ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ.

Και δε θα στενοχωρηθούμε καθόλου όσοι σε ξέρουμε. Διότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα σε μάθουν κι άλλοι.

Follow

Facebook

Twitter

Linkedin

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά