1929: Η κυρα Σοφία στο Ρουφ... συνομιλούσε με την Παναγία

Η κυρά Σοφία που έδρασε στο Ρουφ, σ 'ενα μικρό και φτωχικό σπιτάκι, προηγήθηκε της "Αγίας" Αθανασίας του Αιγάλεω. Διότι εκείνη... έβλεπε και συνομιλούσε με την Παναγία, το 1929! Κι έτρεχαν κοντά της οι πιστοί για να τους βοηθήσει με τα θαύματά της.


Θα μάθουμε λοιπόν την ιστορία της κυρα Σοφίας που είχε και τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και... έκανε θαύματα! 

Όπως θα διαβάσετε, δεν θεράπευε απλώς αλλά έκανε κι άλλα. Κι έδινε και άφεση αμαρτιών στο όνομα της Παναγίας. Με το αζημίωτο φυσικά.


Εσωτερικά το σπίτι της έμοιαζε με εκκλησία. Κι εκεί μέσα η κυρα Σοφία έκανε το... σόου της. Που μπορείτε να το διαβάσετε. Προσπαθούσε να κάνει... τρομερά πράγματα ώστε να γίνεται πιστευτή από τον κόσμο που είχε τα βάσανά του, έψαχνε κάπου να ακουμπήσει και γινόταν ευκολόπιστος.


Αυτά που λέτε... Για τέτοιο σόου μιλάμε! 

Μάλιστα η κυρα Σοφία ομολόγησε ότι έκανε θαύματα από το 1919. Τότε που είχε βρει τη θαυματουργή εικόνα. Και η Παναγία είχε εμφανιστεί μπροστά της (όπως έλεγε). Και αποκάλυπτε και... πλήθος θαυμάτων που είχε κάνει.


Έκανε κι άλλα πολλά η κυρά Σοφία. Αρκεί να είχες να την πληρώνεις


Είναι ξεκάθαρο δε πως μετά την κυρα Σοφία η Παναγία... στράφηκε στην "Αγία" Αθανασία του Αιγάλεω ώστε να έχει πάντα τουλάχιστον μια απεσταλμένη και συνεργάτιδα, κοντά στους κοινούς θνητούς.


Πηγή: Εφημερίδα "Ακρόπολις" (Ιούνιος 1929)

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά