Χαλκίδα: Η 19χρονη που σκότωσε την ερωμένη του πατέρα της (pic)

Στο χωριό Στρόπωνες (περίπου 50 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα) πίστευαν για τρεις μήνες ότι ο θάνατος της Αικατερίνης συζύγου Β.Μπασούκου οφειλόταν σε τραγικό δυστύχημα. Όμως δεν ήταν έτσι... Η πορεία των ανακρίσεων οδήγησε στην 18χρονη βοσκοπούλα, Κωνσταντινιά Καρλατήρα, ως υπεύθυνη της δολοφονίας της 30χρονης γυναίκας. Ο λόγος; Το θύμα ήταν ερωμένη του πατέρα της Καρλατήρα. Κι επήλθε εκδίκηση!!!



Ο Νικ. Καρλατήρας, 50 ετών επί μια τριετία είχε ερωτικές σχέσεις με την Μπασούκου στης οποίας το σπίτι συναντιόνταν όταν έλειπε ο σύζυγός της στη δουλειά του . Οι δύο κόρες του, Ευαγγελία και Κωνσταντινιά του έκαναν διαρκώς παρατηρήσεις και του ζητούσαν να διακόψει. Δεν τις άκουγε. Αποφάσισαν λοιπόν να σκοτώσουν την ερωμένη του πατέρα τους.

Ήταν 24 Ιανουαρίου 1934 όταν η Μπασούκου μετέβη στη θέση "Κόκκινος Μύλος" για να μαζέψει ξύλα. Το μέρος είναι πετρώδες και ακριβώς από κάτω υπήρχε μια χαράδρα. Όταν η Μπασούκου τελείωσε και μάζεψε τα ξύλα στον ώμο της, η Κωνσταντινιά βγήκε από την κρυψώνα της και την έσπρωξε στη χαράδρα.


Το σχοινί που είχε δέσει στο λαιμό της η 30χρονη γυναίκα την... αποκεφάλισε. Το σώμα της πολτοποιήθηκε πέφτοντας από μεγάλη απόσταση. Όλοι πίστεψαν, επειδή το μέρος απ' όπου έπεσε η γυναίκα ήταν απότομο ότι επρόκειτο περί δυστυχήματος.

Η Κωνσταντινιά Καρλατήρα συνελήφθη αλλά αρνιόταν το έγκλημά της. Γελούσε διαρκώς λέγοντας ότι η Μπαρούκου έπεσε μόνη της επειδή γλίστρησε. Ήταν απαθής και μάλιστα ειρωνευόταν τους δημοσιογράφους: "Να γράψετε ένα καλό τραγούδι για μένα στις εφημερίδες σας γιατί είμαι όμορφη" τους έλεγε.

Όταν την ρώτησαν, όμως, για το έγκλημα άρχισε να τους βρίζει χυδαία...

Ακολουθήστε μας στο Facebook


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά