Τις έβαζε να αυτοκτονούν και έκλεβε τα κοσμήματά τους!

Το έτος 1937 μια πολύ παράξενη είδηση από την Ιαπωνία, απασχολεί τον Τύπο. Κεντρικό πρόσωπο ένας κύριος Καγκέο Κάκο, ο οποίος εκμεταλλευόταν τα έθιμα της χώρας, κατάφερνε να... μαγεύει νεαρές κοπέλες και στη συνέχεια αυτοκτονούσαν μαζί! Για την ακρίβεια αυτοκτονούσε μόνο η κοπέλα κι εκείνος φρόντιζε να τους κλέβει τα κοσμήματα...



Απίστευτο; Σίγουρα... Ας αρχίσουμε όμως από το άγριο έθιμο που επικρατούσε τότε στην Ιαπωνία. Αν οι νέοι αγαπιόνταν αλλά οι γονείς τους δεν επέτρεπαν το γάμο, ακολουθούσε... αυτοκτονία. Οι δύο ερωτευμένοι ανέβαιναν στον κρατήρα ενός ηφαιστείου κι έπεφταν στο βάραθρο όπου καίγονταν στη λάβα, προκειμένου να συναντηθούν οι ψυχές τους στον άλλο κόσμο.

Ήταν ο συνήθης τρόπος αυτοκτονίας των ερωτευμένων. Υπήρχαν κι άλλοι. Ο Καγκέο Κάκο είχε επιλέξει το δηλητήριο. Αλλά εκείνος ζούσε!!!


Τι έκανε ο πανούργος; Πλησίαζε κοπέλες που ήξερε ότι οι γονείς τους δεν θα δώσουν συγκατάθεση. Κι ακολούθως, αφού ερχόταν η αρνητική απάντηση των γονιών, τις καλούσε να αυτοκτονήσουν μαζί πίνοντας δηλητήριο. Η κοπέλα έπινε και πέθαινε. Εκείνος δεν έπινε και μόλις η κοπέλα έπεφτε νεκρή, της... έκλεβε τα κοσμήματα.

Δεν το έκανε με μία- δύο αλλά με... επτά κοπέλες συνολικά! Μέχρι που τον συνέλαβαν και σταμάτησε η δράση του.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά