Το έγκλημα τιμής στο Μεταξουργείο με το αποκεφαλισμένο πτώμα!

Ήταν 6.30 το πρωί, στο Μεταξουργείο και στο σημείο που συναντώνται οι οδοί Κωνσταντινουπόλεως, Χαλκιδικής και Αχιλλέως. Οι περαστικοί εργάτες βλέπουν πεσμένο στο έδαφος σε ύπτια θέση, το σώμα μιας κοπέλας. Το κεφάλι της έχει σχεδόν αποκοπεί. Ο δρόμος έχει γεμίσει αίματα... Δίπλα ένα ξυράφι αποκαλύπτεται ως όργανο του εγκλήματος.



Στην αρχή οι περαστικοί πιστεύουν ότι η κοπέλα είχε αυτοκτονήσει. Ο αστυνομικός διευθυντής κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αυτοκτονήσει με αυτό τον τρόπο. Παράλληλα μετά τις ανακρίσεις που έκανε, διαπίστωσε ότι το θύμα είχε πάει εκεί με τον δολοφόνο της. Κάποια στιγμή ακούστηκαν φωνές και φιλονικούσαν. Και μετά έπεσε νεκρή.

Καλά όλα αυτά αλλά σημάδι για τον φονιά, ουδέν! Την ώρα λοιπόν που ο αστυνομικός διευθυντής επέστρεψε στο γραφείο του, παρουσιάστηκε ένας νέος και είπε: "Καλημέρα σας, είμαι εκείνος που ζητάτε. Εγώ έκανα το έγκλημα στο Μεταξουργείο".



Δράστης ήταν ο Διονύσης Αργυράκης, με καταγωγή από το Γύθειο Λακωνίας, υπάλληλος κουρείου στην οδό Πειραιώς 9. Θύμα, η αδερφή του Πϊτσα, που εργαζόταν στο Καπνεργοστάσιο Καπερνάρου, στην Κυψέλη. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Ο Διονύσης όπως και ο αδερφός του, Αργύρης (40 ετών, έγγαμος, υπάλληλος της Δημαρχίας) είχαν από καιρού εγκατασταθεί κι εργάζονταν στην Αθήνα. Άρχισαν να φέρνουν από το Γύθειο, μέλη της οικογένειάς τους ώστε να εργαστούν. Πρώτη ήρθε η Πίτσα, που έπιασε δουλειά και έμενε στο σπίτι του αδερφού της, Αργύρη. Κάθε πρωί ένας από τους δύο αδερφούς της, απαραιτήτως τη συνόδευε στην εργασία της.

Ο Νίκος Αργυράκης, πρώτος ξάδερφος τους, αστυνομικός στο επάγγελμα τους πλησίασε και τους είπε άσχημα πράγματα για την συμπεριφορά (από ηθικής πλευράς) της αδερφής τους, στο διάστημα που εκείνοι απουσίαζαν με άδεια στο Γύθειο.

Ο Διονύσης, συνόδευε την αδερφή του στην εργασία της και την ρώτησε αν είχαν δόση αλήθειας οι φήμες. Εκείνη αρχικά δεν του απάντησε αλλά στο τέλος παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν άντρα.

"Τι ακριβώς θέλεις; Έχω κάνει και έκτρωση. Είναι η ζωή μου και θα κάνω ό,τι μου αρέσει" είπε η Πίτσα στον αδερφό της. Εκείνος εξοργίστηκε, έβγαλε το ξυράφι από το σακάκι του και την κατακρεούργησε!!!

"Ακόμα κι αν δεν είχα ξυράφι θα την έπνιγα με τα χέρια μου" είπε στους αστυνομικούς ο φονιάς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά