Οι δύο αδερφές μοιράζονταν τον ίδιο άντρα, με μοιραίες συνέπειες

Η Λεό και η Λεονί ήταν αδερφές. Αρτίστες, στο Παρίσι της δεκαετίας του '30. Είχαν όμως και περίεργα... ερωτικά γούστα κι ένα από αυτά ήταν να "μοιράζονται" τον ίδιο εραστή. Έναν μαύρο σαξοφωνίστα. Και όταν αυτό το περίεργο ερωτικό τρίγωνο έγινε... τετράγωνο, τότε οδηγηθήκαμε σε δράμα



Βεβαίως με έναν... ρατσιστικό τρόπο, ο Τύπος της εποχής περιγράφει το ερωτικό δράμα στο Παρίσι. Διότι όπως θα δείτε και παρακάτω, για όλα έφταιγε η... μόδα των μαύρων εραστών, που οδηγήθηκε η υπόθεση σε έγκλημα. Τρομερά πράγματα δηλαδή.


Η Λεό και η Λεονί, λοιπόν, μοιράζονταν τον ίδιο άντρα. Κανένα πρόβλημα δεν είχαν μέχρι τη στιγμή που η Λέο έφερε στη ζωή ένα μωρό. "Ένα τρισχαριτωμένο αραπάκι" όπως γράφει η εφημερίδα.

Τότε άρχισαν τα ζόρια. Η Λεό ήθελε περισσότερη φροντίδα από τον εραστή της και την ενοχλούσε να τον μοιράζεται, πλέον. Ήθελε να φέρεται σαν πατέρας. Η Λεονί αντιδρούσε. Κάποια στιγμή, ο σαξοφωνίστας τα... πήρε στο κρανίο και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι.

Είχε διαταραχτεί η ηρεμία του... Άλλο να τις έχεις στο ίδιο κρεβάτι κι άλλο να αλλάζεις... κρεβάτια. Δεν έβγαινε ο άνθρωπος.

Η Λεό προσποιήθηκε στην αδερφή της ότι δεν της κρατούσε κακία γι' αυτή την κατάληξη. Η Λεονί την πίστεψε. Όμως η Λεό αναζητούσε εκδίκηση. Που ήρθε όταν μια έμπιστη φίλη της, πήγε και της αποκάλυψε το νέο σπίτι του πρώην εραστή της με την υποσημείωση ότι εκεί πήγαινε κάθε απόγευμα η αδερφή της.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Η Λεό τρύπωσε στο διαμέρισμα, εκμεταλλευόμενη την ομοιότητα με την αδερφή της που της εξασφάλισε το κλειδί από το θυρωρό.

Κρύφτηκε πίσω από τις κουρτίνες. Και όταν μπήκε το ζευγάρι, έβγαλε τα ρούχα του κι έπεσε στο κρεβάτι, τους πυροβόλησε και τους σκότωσε και τους δύο..

Ήταν το τέλος ενός περίεργου ερωτικού δράματος.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά