Ο διαρρήκτης αποκάλυψε τα μυστικά της έπαυλης της Γκρέτα Γκάρμπο!

Η Γκρέτα Γκάρμπο ζούσε μια κλειστή ζωή, μυστηριώδη και ιδιόρρυθμη. Ποτέ δεν ήθελε να μιλάει για τη ζωή της, ήταν κάπως.... απομονωμένη με λίγους φίλους που σέβονταν τις ιδιοτροπίες της. Όμως, μάθαμε αρκετές πληροφορίες για το πολυτελέστατο σπίτι της από τις μαρτυρίες... ληστών που εισέβαλαν για να την κλέψουν!!! Οι πληροφορίες είναι... σπαρταριστές αφού κάνουν λόγο και για... κονσέρβες με σαρδέλες! 



Το σπίτι της ήταν σωστό φρούριο. Παρόλ' αυτά δεν γλίτωσε ούτε εκείνη από τις οργανωμένες συμμορίες της εποχής που λήστευαν ή εκβίαζαν τις διασημότητες του Χόλιγουντ. Η αστυνομία του Λος Άντζελες εξαπέλυσε τα... καλύτερα λαγωνικά της προκειμένου να ανακαλύψουν τους ληστές. Και τα κατάφεραν. Και κάπου εκεί βγαίνουν οι...γαργαλιστικές αποκαλύψεις για το σπίτι και τις συνήθειες της Γκάρμπο.


Πάμε λοιπόν να δούμε την περιγραφή ενός εκ των λωποδυτών:

Εν πρώτοις υπάρχουν αίθουσες πολλές, διαφόρου στυλ η κάθε μία, όλες όμως ηγεμονικά επιπλωμένες..

Το κρεβάτι ήταν εξαιρετικά ευρύχωρο με έναν μεγαλοπρεπή "ουρανό" και υπέροχα βελούδινα παραπετάσματα χρώματος βιολετί.

Στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι ήταν μια φωτογραφία σε ασημένια κορνίζα, μεσήλικα άνδρα, με μικρό μουστάκι και γαλάζια μάτια. Επρόκειται περί ανθρώπου αγνώστου που δεν είχε σχέση με τον κινηματογράφο... Άγνωστο ποιος μπορεί να ήταν.

Δίπλα στην φωτογραφία ήταν ένας δίσκος με ένα κουτί σαρδέλες του οποίου το μισό περιεχόμενο ήταν φαγωμένο. Μπουκιές ψωμιού, υπολείμματα χαβιαριού και τουρσιού και μια γόπα τσιγάρου.

Όπως συνεχίζει η εφημερίδα η ανακάλυψη αυτή επιβεβαιώνει μια παλαιά μαγείρισσα της ηθοποιού που επέμενε ότι η Γκάρμπο έχει πολύ πρόστυχο γούστο στο φαγητό. Ότι τρώει πολύ ακόμα και στο κρεβάτι.



Στις ντουλάπες και στα συρτάρια οι ληστές,  βρήκαν εκατοντάδες ζευγάρια παπουτσιών, εκατοντάδες φορέματα κι εσώρουχα πολλά τα οποία και πήραν μαζί τους. Προφανώς ήταν θαυμαστές της μεγάλης ηθοποιού.

Πήραν ένα τεράστιο λεύκωμα με φωτογραφίες διαφόρων προσωπικοτήτων που κάθε μία είχε και από μια θερμή αφιέρωση.

Σε ένα συνεχόμενο δωμάτιο της κρεβατοκάμαρας οι ληστές είδαν μια κούνια άδεια, ολοκαίνουργια με ανέπαφα τα σκεπάσματα, τα σεντόνια και τα στρώματά της και γεμάτη από δαντέλες και παντός είδους πλεκτά.

Κάπως έτσι μάθαμε τα... απόκρυφα της μυστηριώδους Γκρέτα Γκάρμπο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά