Ο δημοφιλής ταυρομάχος έγινε δολοφόνος και αυτόχειρας

Η θλιβερή ιστορία του δημοφιλούς ταυρομάχου, Παολίνο, συντάραξε την Ισπανία κατά την δεκαετία του '30. Ο Παολίνο ήταν ικανότατος και διάσημος στην Μαδρίτη. Όπως η αγαπημένη του, Πεπίτα, αποδείχτηκε άπιστη. Κι αυτό τον έκανε δολοφόνο και αυτόχειρα.



Μια ακόμα ερωτική ιστορία που κατέληξε σε τραγωδία, ανακαλύψαμε στον Τύπο πριν από περίπου 85 χρόνια. Ήδη τα πρώτα σύννεφα του εμφυλίου είχαν αρχίσει να σκεπάζουν την Ιβηρική Χερσόνησο. Σε λίγο καιρό θα βαφόταν με αίμα.

Ο Παολίνο λοιπόν ήταν πολύ ερωτευμένος με την Πεπίτα. Και κάθε φορά που ολοκλήρωνε το έργο του στην αρένα και έκανε υποκλίσεις στον κόσμο, ήξερε που καθόταν η αγαπημένη του και πήγαινε κοντά. Οι κυρίες στην εξέδρα του πετούσαν τις βεντάλιες τους αλλά εκείνος ήξερε ότι θα έπαιρνε εκείνη που θα του έριχνε η αγαπημένη του. Κι αμέσως την έπαιρνε και τις έστελνε φιλί.

Η άπιστη Πεπίτα

Περνάμε στην ημέρα του δράματος. Ο Παολίνο είχε δύσκολο έργο καθώς ο μαινόμενος ταύρος ήταν πεισματάρης κι επίμονος. Παρόλ' αυτά τα κατάφερε να τον σκοτώσει και να αποθεωθεί από τον κόσμο. Πήγε στο γνωστό μέρος, υποκλίθηκε, έπεσαν δίπλα του οι βεντάλιες αλλά... δεν είδε εκείνη της αγαπημένης του.

Σήκωσε το κεφάλι και στην θέση που καθόταν η Πεπίτα ήταν μια ξερακιανή Αγγλίδα που τον... γλυκοκοίταξε κιόλας. Ο Παολίνο κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έφυγε αμέσως από την αρένα, πήρε ένα ταξί και πήγε σπίτι του...

Τα... αγκομαχητά που άκουσε ενίσχυσαν τις υποψίες του. Μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε την Πεπίτα με τον καμαρώτο του, Αντόνιο εις ένοχον στάσιν όπως αναφέρει η εφημερίδα. Αντιλαμβάνεστε βέβαια τι εννοεί.



Ο Παολίνο έβγαλε το στιλέτο που είχε σκοτώσει τον ταύρο... Πρώτα δολοφόνησε την Πεπίτα, μετά τον Αντόνιο και στο τέλος το έμπηξε στην καρδιά του...

Ήταν το τέλος μιας ερωτικής τραγωδίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νότιο Σουδάν: Από τα καμπ συγκέντρωσης προσφύγων στην αποθέωση στο Παρίσι

Jarmila Kratochvilova: Πιάστε τη αν μπορείτε!

Το παζλ του πλανήτη: Οι χώρες που έχουν πρόβλημα αναγνώρισης!