Η γυναικολογική κλινική ήταν οίκος ανοχής για... κυρίες!!!

Μια πρωτότυπη για την εποχή και κερδοφόρα επιχείρηση είχε δημιουργήσει κατά την δεκαετία του '30 ο γιατρός Ραούλ Πιμαντιέ στο Παρίσι. Επίσημα ήταν γυναικολογική κλινική και μάλιστα όλοι εκεί μέσα κυκλοφορούσαν με τις άσπρες φόρμες. Ανεπίσημα όμως και ουσιαστικά ήταν οίκος ανοχής. Με πολλά αγόρια, απ' όλες τις φυλές να τίθενται στη διάθεση των κυριών/πελατισσών και μάλιστα με... ιδιαίτερο τρόπο!



Προσέξτε λοιπόν τι ωραία πράγματα γίνονταν εκεί μέσα. Ο νεαρός γιατρός (περίπου 30 ετών) είχε ξετρελάνει όλες τις γυναίκες στο Παρίσι με αποτέλεσμα η πελατεία στην γυναικολογική κλινική που διατηρούσε να έχει αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κι αυτό προκάλεσε την απορία αλλά και την... ζήλια των υπολοίπων γυναικολόγων στο Παρίσι που έψαξαν το θέμα. Και ανακάλυψαν την υπέροχη επιχείρηση του Πιμαντιέ.

Ο γιατρός είχε πολλά αγόρια στη δούλεψή του και τα διέθετε στις... ξαναμμένες κυρίες. Πριν τα προσλάβει, όμως, τα περνούσε από ειδικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει τις ανατομικές τους λεπτομέρειες (...) ενώ έκαναν και ασκήσεις αντοχής.



Προσέξτε τώρα τι γινόταν: Ο γιατρός έκοβε το διπλότυπο της απόδειξης (500 φράγκα) και την περνούσε στο παρατηρητήριο. Ήταν ένας θάλαμος άδειος χωρίς έπιπλα που απλώς είχε μια τρύπα στον τοίχο. Απ' εκεί η κάθε γυναίκα έβλεπε μια απέραντη αίθουσα γεμάτη μάρμαρα στο μέσο της οποίας υπήρχε μια πισίνα. Εκεί βρίσκονταν καμιά τριανταριά έφηβοι, γυμνασμένοι και για κάθε γούστο: Ξανθοί, μελαχρινοί, λευκοί, μαύροι, κίτρινοι κ.τ.λ.

Αφού παρατηρούσε τους νέους η "ασθενής" επέλεγε τον άντρα και ο Ραούλ της τον έφερνε. Κάπως έτσι γιάτρευε τα πάθη της αλλά η επιχείρηση ανακαλύφθηκε.

Και ο γιατρός μπήκε στη φυλακή.

Ακολουθείστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά