Ο Τζιμ Λόντος σώθηκε χάρη σε μια... γόησσα!

Τον Ιούλιο του 1930, η εφημερίδα "Βραδυνή" μετέφερε το ρεπορτάζ από το Λος Άντζελες και την μυστηριώδη γόησσα Τζένυ, που... έσωσε τον Τζιμ Λόντο, τον θρυλικό παλαιστή της εποχής. Η περιγραφή της υπόθεσης έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η γυναίκα αποκάλυψε συνωμοσία σε βάρος του Έλληνα πρωταθλητή.


Ο Λόντος λοιπόν έκανε την προπόνησή του όταν μια γυναίκα προσπάθησε να εισέλθει και να τον δει. Το προσωπικό δεν της το επέτρεψε. Εκείνη φώναζε ότι έχει γράμματα του Λόντου προς εκείνη, άρα τη γνώριζε κι έπρεπε να του πει κάτι πολύ σημαντικό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο μάνατζερ του πρωταθλητή, ο οποίος με πολύ άσχημο τρόπο, ζήτησε από τη γυναίκα να αποχωρήσει. Εκείνη του είπε ότι βρισκόταν εκεί για να σώσει τη ζωή του πρωταθλητή και τότε ο μάνατζερ της ζήτησε να τον ακολουθήσει.

Μίλησαν οι δυο τους. Στο τέλος την ευχαρίστησε, έστω κι αν είχε κάποιες αμφιβολίες για τα λεγόμενά της.

Τι του είχε πει;

Ότι μέσα στις επόμενες ημέρες και λίγο πριν τον αγώνα του με τον Σίκατ, θα εμφανίζονταν στο ξενοδοχείο κάμποσα άτομα μπροστά του προκειμένου να τον προκαλέσουν, να γίνει σύρραξη και να τον τραυματίσουν.

-Ο Τζιμ θα σας είναι ευγνώμων
-Δεν έκανα παρά το καθήκον μου απέναντι σε έναν άνθρωπο για τον οποίο ενδιαφέρομαι


Ο μάνατζερ επέστρεψε στο χώρο προπόνησης του Λόντου. Ο πρωταθλητής ρώτησε ποια ήταν η επίμονη γυναίκα και ο μάνατζερ του είπε: "Η Τζένυ... Για να ευχηθεί καλή επιτυχία".

Ο Λόντος τη γνώριζε... "Η καημένη. Είδες που την αδίκησες;" είπε συγκινημένος.

Ο πρωταθλητής δεν έμαθε πριν τον αγώνα για την πληροφορία της θαυμάστριάς του. Όμως ο μάνατζερ του ειχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα καθώς οι πληροφορίες που μετέφερε η Τζένυ ήταν αληθείς. Όντως υπήρχε σχέδιο, αλλά πλέον η ομάδα του Λόντου ήταν οργανωμένη και δεν πλησίασε κανείς...

Εξαιρετική ιστορία

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά