Έβγαλε το μάτι της μέλλουσας πεθεράς του στην ταβέρνα "Ο Κρεμασμένος Μάγειρας"

Το όλο σκηνικό έγινε στην ταβέρνα του Μεταξουργείου "Ο Κρεμασμένος Μάγειρας" (ονομασία κι αυτή ρε παιδί μου). Ο Σ.Μάνεσης αφού πρώτα γρονθοκόπησε την γυναίκα που θα γινόταν πεθερά του με αποτέλεσμα να της... βγάλει το  μάτι, ακολούθως ξεμάλλιασε την κοπέλα που συνδεόταν ερωτικά και την αδερφή της.




Όλα αυτά τα βίαια έλαβαν χώρα στην Αθήνα του 1934. Η ιστορία είχε ως εξής: Ο 27χρονος Μάνεσης, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, δημιούργησε σχέση με την Αναστασία Σβίγγου. Όχι απλή σχέση όμως καθώς όπως εξομολογήθηκε στην μητέρα της η 20χρονη κοπέλα... συνέβη "το ανεπανόρθωτον".

Η Βαρβάρα Σβίγγου, μητέρα της Αναστασίας άρχισε να διαδίσει στη γειτονιά ότι η κόρη της αρραβωνιάστηκε. Όταν όμως συνάντησε τον Μάνεση εκείνος της απάντησε ότι δεν αισθανόταν καμία υποχρέωση να παντρευτεί για κάτι που δεν ήταν ο ίδιος υπεύθυνος.

Η Σβίγγου πήγε στην αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του Μάνεση και το ίδιο βράδυ πήρε τις δύο κόρες της στην ταβέρνα "Ο Κρεμασμένος Μάγειρας" για να ξεχαστούν και να διασκεδάσουν όσο μπορούσαν τη θλίψη τους.

Τότε μπήκε μαινόμενος ο Μάνεσης


Αφού πρώτα γρονθοκόπησε άγρια την Βαρβάρα Σβίγγου, προκαλώντας της ανεπανόρθωτη ζημιά στο ένα μάτι. Ακολούθως τα κορίτσια όρμησαν κατά πάνω του για να προστατεύσουν την μητέρα τους αλλά ο Μάνεσης... ξεμάλλιασε και τις δύο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο αλλά και τις δύο κόρες της Σβίγγου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά