Όταν στη Μακεδονία έπαθαν... ερωτική παράκρουση!!!

Τι ακριβώς συνέβη τον Απρίλιο του 1934 στην Μακεδονία και συνέβησαν πολλά ερωτικά δράματα ταυτόχρονα; Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει. Ο Τύπος της εποχής όμως... απορούσε για την ερωτική παράκρουση που "χτύπησε" την περιοχή στο ίδιο χρονικό σημείο...



Στο παραπάνω απόκομμα εφημερίδας μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις σας λέμε. Τρεις ερωτικές ιστορίες, στην Μακεδονία, τον Απρίλιο, σε διάστημα... 24 ωρών. Οπωσδήποτε μιλάμε για τρομερό συγχρονισμό και τεράστια σύμπτωση.

Ερωτικό δράμα στην Καβάλα

Πρώτη περίπτωση, στην Καβάλα. Με βάση το ρεπορτάζ ο Π.Μπαχαρίδης, 20 ετών και γόης της εποχής, ερωτεύτηκε σφόδρα την 16χρονη μαθήτρια Άννα Σαμακοβίδου. Η μικρή ήταν το μήλο της έριδας του αρσενικού μαθητόκοσμου του Γυμνασίου. Ο Μπαχαρίδης ήταν γνωστός για τις εύκολες ερωτικές του κατακτήσεις.

Όμως η Άννα δεν ενέδιδε στην γοητεία του 20χρονου γόη της εποχής. Παρά την επιμονή του. Που τελικά κατέληξε σε δράμα!!!

Ο Μπαχαρίδης προσπάθησε να σκοτώσει την Άννα και να αυτοκτονήσει. Τελικά έκοψε το λαιμό του και πέθανε ενώ πριν είχε τραυματίσει τη νεαρή κοπέλα.

Η οποία πάντως ήταν μάλλον αδιάφορη για ό,τι έγινε: "Θέλω να ζήσω, ειδικά όσο σκέφτομαι ότι πλησιάζει το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει ιδανικός έρωτας σήμερα. Πως θέλατε λοιπόν να πιστέψω τον Μπαχαρίδη αλλά και όσους μου μιλάνε για αισθήματα;".

Περπατημένη η μικρή...

Θεσσαλονίκη: Ξεγύμνωσε την ερωμένη του άντρα της

Στην Θεσσαλονίκη, ένας γνωστός μεσήλικας δικηγόρος, έγγαμος, είχε συνδεθεί ερωτικά με την πανέμορφη 18χρονη Καίτη, δακτυλογράφο καπνεμπορικής επιχείρησης. Η κοπέλα τον επισκεπτόταν συχνά, τις εσπερινές ώρες στο γραφείο του.

Η σύζυγος του δικηγόρου άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κι αυτό επειδή ο σύζυγός της ξαφνικά άλλαξε συνήθειες, έμενε περισσότερες ώρες στο γραφείο και ειδικά νυχτερινές ώρες.

Άρχισε λοιπόν συστηματική παρακολούθηση και κάποια στιγμή είδε την όμορφη κοπέλα να εισέρχεται στο γραφείο του συζύγου της. Κράτησε την οργή της και περίμενε να περάσουν 10-15 λεπτά πριν...  μπουκάρει.


Ήταν 8 το βράδυ (στο παραπάνω σκίτσο η εφημερίδα περιέγραψε τη σκηνή της παρακολούθησης) και κάποια στιγμή η απατημένη σύζυγος όρμησε στο γραφείο! Εκεί βρήκε την Καίτη ημίγυμνη και τον άντρα της, αναστατωμένο να... τρέμει στην πολυθρόνα του.

Όρμησε επάνω στην κοπέλα και της ξέσκισε τα ρούχα. Την άφησε εντελώς γυμνή και την πέταξε έξω από το γραφείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι υπόλοιποι προϊστάμενοι κι εργαζόμενοι της στοάς.

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Άρπαξε την κοπέλα, γυμνή όπως ήταν και την έβαλε σε ένα ταξί. Απλώς ο οδηγός έδωσε το σακάκι του για να την καλύψει και πήγαν στο τμήμα Ηθών. Ουσιαστικά για να την καταγγείλει ως πόρνη που εργαζόταν χωρίς άδεια από γιατρούς!!!

Η Καίτη εξετάστηκε από γιατρό και βρέθηκε υγιής. Πάντως έχασε τη δουλειά της ενώ και η σύζυγος υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου.

Γρεβενά: Διπλό φονικό λόγω έρωτα

Η αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών ασχολήθηκε με ένα διπλό φονικό που έγινε στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων. Και προέκυψε από μια ερωτική ιστορία.

Ο 28χρονος Γ.Νακόπουλος, ευκατάστατος κτηματίας του χωριού, ερωτεύτηκε την 22χρονη δασκάλα των Αγίων Θεοδώρων, Στέλλα Μιχαηλίδου. Συνέχεια της πρότεινε γάμο, αλλά η κοπέλα αρνιόταν καθώς συνδεόταν ερωτικά με τον γραμματέα της κοινότητας, Ανδρέα Παρτόλη.

Μάλιστα την τελευταία φορά που της έκανε πρόταση γάμου ο Νακόπουλος, η Μιχαηλίδου του είπε να σταματήσει να ελπίζει διότι θα παντρευόταν τον Παρτόλη.

Ο κτηματίας έγινε έξω φρενών. Και μια νύχτα παρακολούθησε το ζευγάρι. Την ωρα που ο Ανδρέας με την Στέλλα ήταν αγκαλιασμένοι και φιλιόνταν ο Νακόπουλος τους πυροβόλησε. Σκότωσε και τους δύο...

Τράπηκε σε φυγή αλλά την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε  στις αστυνομικές αρχές και ομολόγησε το έγκλημά του.



Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ζήσαμε! Απάντηση σε τοποθέτησή μας που δεν είχαν δημοσιεύσει!

Τέσσερα χρόνια σπάμε τα πόδια και τα μούτρα μας

Μάθε την ιστορία της πόλης σου για να την αγαπήσεις και να συμμετέχεις στα κοινά